Servicetjek på Livet

Ville du lade din bil køre mere end det foreskrevne mellem hvert servicetjek. Hvad nu hvis den ikke er ordentligt smurt, hvis motoren mister trækkraft eller hvis bremserne ikke virker. Hvad nu hvis fejlen ikke bliver opdaget i tide. En lille fejlfunktion slider på bilen og kan i yderste konsekvens medføre en sammenbrændt motor eller at bremserne ikke virker.

Hvem er vigtigst? Dig eller din bil? Hvor langt synes du der skal gå mellem hvert servicetjek på livet?

Vi tilbyder kurset Servicetjek på livet til dig, der ønsker at forholde dig mere opmærksomt og dybere til det liv du lever. Grundlæggende handler kurset om at forøge livskvaliteten. Kurset står solidt plantet på 2 ben. Det ene ben består af træning i og brug af Mindfulness opmærksomhedstræning. Det andet ben er en eksistentiel tilgang, som både er psykologisk og filosofisk.

Ved at bruge begge de 2 ben bliver det muligt at blive mere bevidst om den måde du lever livet på. Bevidsthed om livet og livsprocessen forebygger at små ubalancer bliver større og at slitagen, der hvor livet er belastende, kan reduceres. På den måde er Servicetjek på livet forebyggende både i forhold til stress og depressive tilstande.

Servicetjekket består i at blive bevidst om og opmærksom på sig selv og sit liv. Der arbejdes ikke med at nå konkrete udviklingsmål eller lave handlingsplaner. Forbedringerne kommer af sig selv ved at du ser dit liv i øjnene og finder fred med at du er dig og at du kan leve dit liv som du vil. Det er det at være nysgerrig og undersøgende i forhold til sit liv der arbejdes med. Der følger dermed ofte forandringer i kølvandet på et servicetjek, men det er mere den indre fred med livet, som det er, der er målet.

Et servicetjek kan foretages forebyggende en gang om året. Det kan give dig mere overblik og hjælpe dig med at styre gennem livet. Du bliver chauffør i egen bil. Servicetjekket er også relevant hvis du ønsker at undersøge hvordan det kan være at dit liv går fantastisk og du oplever høj livskvalitet. Servicetjekket kan også foretages fordi du kan mærke der er noget galt eller har fået alvorlige problemer ind på livet. Servicetjekket er derfor velegnet i alle livssituationer og livsprocesser.

Du kan melde dig til Servicetjek på livet som enkeltperson på de planlagte kurser, som fremgår af kalenderen.

Kurset kan også købes samlet med 8-16 pladser. Kurset vil her være velegnet for firmaer (både private og offentlige) som værdsætter den enkelte medarbejders trivsel og/eller hvor den enkelte medarbejder har et menneskeligt krævende job.  Firmaet kan på den måde tilbyde medarbejderne en pause til refleksion over livet og en mulighed for at lære redskaber til at tackle dagligdagens stress og belastning.

Servicetjek på livet kan beskrives på mange måder. Det er en pause fra hverdagens forpligtelser, så du kan nå at komme ned i tempo, hvilket er nødvendigt for at du virkelig kan mærke dig selv og dermed blive opmærksom på hvordan du har det og hvad der er på færde i dit liv. Det er også et rum hvor der er plads til det, som er aktuelt i dig og dit liv. Et sted hvor du kan anerkende hvem du er (og blive anerkendt) og reflektere over om du bruger dit liv til det som du synes er værdifuldt. Er du f.eks. sammen med de mennesker som betyder mest for dig? Bruger du din tid og energi på det du synes er mest betydningsfuldt? Servicetjek på livet er en mulighed for at leve dig ind i dit eget liv og føle med dig selv hvordan det er.

Kurset tilpasses de deltagere der er fra gang til gang, men rummer altid de 2 ben omsat i praksis.

Ben 1: Det vil sige at vi træner opmærksom og nærvær i nuet. Vi træner det at give slip og det at slappe af. Vi træner det at være vidne til sig selv.

Ben 2: Vi fokuserer på livet gennem 7 eksistentielle vinduer (områder i dit liv), som du får lejlighed til at se på dit liv igennem. Du får også lejlighed til at tale om hvordan det ser ud i dit liv.

Det er på mange måder frigørende ikke at skulle lave sig selv om eller forbedre sig. Det er der rigeligt af overalt i vores samfund. Tanken er at du allerede har alt det du har brug for i dig selv. Det er vores erfaring at deltagere både kommer gennem en udviklingsproces med sig selv og finder frem til mere fred og ro indeni.

Næste kalenderlagte kursus : Pt ingen kalenderlagte kurser i servicetjek på livet. Kontakt Robert hvis I er en gruppe eller arbejdsplads, som er interesseret.

Undervisere:
Cand.psych., supervisor
Robert Frank

Kursets varighed : 3 dage

Pris: 
3900,- + moms
(inkl. fuld forplejning og overnatning)

Yderligere oplysninger og bestilling:
Robert Frank
mail: robert@bevidsthedsenergi.dk

Dette inlæg ligger i kategorien Servicetjek på Livet. Bogmærk permalinket.

Comments are closed.