Warning: Use of undefined constant myStyleUrl - assumed 'myStyleUrl' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/www/bevidsthedsenergi.dk/wp-content/plugins/grou-random-image-widget/g-random-img.php on line 30

Praktiske oplysninger

Kursusstedet er en del af Robert og Mettes landejendom Marielund, som er naturskønt og fredeligt beliggende – omgivet af marker og skov. Kursusstedet rummer 9 dobbeltværelser, 4 fælles badeværelser, cafe og køkken, hygge/grupperum og en stor, smuk sal. Indretningen er lys og venlig.

Fokus på det levede liv
Kursusstedet bygger på en livsfilosofi, der sætter menneskelig energi og bevidsthed i højsædet. Opmærksomhed på det, som foregår, og på hinanden har derfor høj prioritet. Det indebærer, at den enkelte selv tager ansvar for sine oplevelser og forvaltning af oplevelserne. Fokus er på bevidsthed, indsigt og livspraksis.

Kursus-Kulturen
Medfølelse, taknemmelighed og kærlighed til livet og mennesker er bærende kræfter i den livskunst, som vi ønsker at kursusstedet skal danne ramme om. Vi ønsker at udvikle en kursuskultur, som hænger sammen med filosofien bag kursusstedet. Vi håber, du vil medvirke til at skabe en kultur, som tager vare på den enkeltes læring og trivsel, som kan være en modvægt til hverdagens ofte stressede miljø.

Miljøet er røgfrit – bortset fra et udendørs område, hvor der er opstillet en pavillion til rygere.
Hver kursusdag vil indeholde en stilletime midt på dagen, med mindre andet er aftalt.

Kurserne starter, medmindre andet er aftalt, den første dag kl. 10.00 med morgenmad, kaffe og te. Du er velkommen til at ankomme aftenen før, hvis det passer bedst. Giv i så fald lige besked, så der kan være gjort klar til dig

Transport :
Det er lettest at komme hertil med bil, så arranger evt. samkørsel.

Indkvartering:
Dobbeltværelserne indeholder rummeligt tøjskab m. plads til bøjletøj dyne,pude, sengetøj, 1 stk. badehåndklæde pr. person.

Spabad:
Der er udendørs spa, hvor der er plads til op til 7 personer. Til det brug får du måske brug for badetøj, badekåbe, badesandaler og evt. ekstra håndklæde.

Forplejning:
Kurserne er med fuld forplejning, d.v.s. morgenmad, formiddagsfrugt, frokost, eftermiddagskaffe/te m. tørret frugt og nødder, aftensmad, aftenkaffe/te. Der startes med morgenmad på ankomstdagen og afsluttes med kaffe/te på afrejsedagen. Maden er let og grøn og indeholder ikke store mængder kød. Kødkilde vil være fisk, skaldyr, fugl og engang imellem lam. Vi lægger vægt på en kost, som er sund og giver energi.
Kontakt Mette hvis du har allergi eller fødevareintollerance, så vi kan tage højde for dette.

Påklædning:
Løst og behageligt tøj du kan røre dig i.
Indearealer er skofrie. Der er behagelige filtsko på kursusstedet til at lune fødderne. Du er også velkommen til at medbringe egne indesko med blød bund (ikke hårde læder- eller gummisåler).
Tag tøj med, så du har mulighed for at gå ture, d.v.s. praktisk overtøj, gode travesko/støvler/gummistøvler alt efter vind og vejr. Mange kursister finder det praktisk at have et par slippers med. Så er det let at tage skoene af og på, når man skal ud og ind.

Comments are closed.